Walk for the Climate

Wanneer:
27 mei 2018 @ 08:00 – 18:00
2018-05-27T08:00:00+02:00
2018-05-27T18:00:00+02:00
Waar:
Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt
België

Walk for the Climate

Transitie Vlaanderen en Transitie Limburg nodigen jou en je hele transitiegroep uit! Door deel te nemen aan ‘Walk for the Climate’ steunen we de Klimaatzaak en geven we met z’n allen een krachtig signaal aan de overheid dat we meer en doortastender klimaat-actie willen. Tegelijk krijg je de kans om je collega’s transitie-makers uit andere groepen te ontmoeten en ervaringen en tips uit te wisselen om samen de komende tijd voor nog veel meer creatieve transitie te zorgen.

Dit is het plan voor zondag 27 mei:

  • 10u We verzamelen aan Domein Kiewit in Hasselt, de precieze afspraak-plek laten we nog weten.
  • 10.30u Start van de wandeling doorheen het Domein, in grote of kleinere groep(en), over kleinere of grotere afstand, afhankelijk van ieders zin en uithoudingsvermogen.
  • 12.30u tot 14u Gezamenlijke pick-nick. We maken er een potluck van. Als iedereen een gerechtje, slaatje, drank, broodjes, potje confituur uit eigen voorraad of zelfgemaakte spread meebrengt om te delen wordt het een zalig buffet op onze pick-nickdeken.
  • Vanaf 14u kan je gezellig blijven chillen, genieten van de optredens en animatie ter plaatse of huiswaarts voor een rustige zondagavond.
Doe je mee? Laat het ons weten via info@transitie.be en vermeld je transitiegroep en met hoeveel personen je aanwezig zal zijn, zo hebben we vooraf een idee van de opkomst. Let op: dit is geen inschrijving! 
 

Niemand heeft ooit ogen gekregen om ze bewust te sluiten. Alleen al voor onze kinderen is het hoogtijd dat we voor uit kijken. Met grote stappen de goeie richting uit!

Wat?
Groot evenement voor wandelaars en recreatieve lopers

Afstanden 5-10-25 km
Animatie – doorlopend: op de 5 en 10 km brengen bekende mensen uit Tv en muziekwereld verhalen over het klimaat. Hun namen zullen de komende maanden over onze eventpagina wandelen.

Prijs per wandelaar
10 euro voor mede-eisers van de Klimaatzaak vzw
15 euro voor niet mede-eisers 
Kinderen tot 12 jaar gratis
De opbrengst gaat naar Klimaatzaak vzw.

Inschrijven kan op: https://www.klimaatzaak.eu/nl/walk
Haal je stapschoenen uit de kast en zorg dat je er bij bent!
Een organisatie in samenwerking met Stad Hasselt, Nostalgie en Het Belang Van Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *