Inspiratie- en toekomstavond: Amor Mundi – woe 10/11/21

Hoe kan onze toekomst er uitzien? Na de pandemie, de facebook lockdown, de overstromingen en hitterecord door de klimaatopwarming… We luisteren en praten er samen over.
Al meer dan 10 jaar probeert Gentenaar Steven Vromman (Low Impact Man) te leven met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Hij schreef Amor Mundi, een positieve post-apocalyptische roman over de periode 2025-2052.
Over een ander landbouwsysteem, een nieuwe economie, een andere relatie met de natuur, samenwerking en innerlijke transitie. Hij vertelt over dit toekomstverhaal, waarna we samen enkele thema’s kunnen uitdiepen.
(Het gesigneerde boek is te koop: 20€)
 
Amor Mundi – toekomstavond woe 10/11/21
Toekomst vanaf 19u15, start 19u30 (einde 21u30)
Reserveren via zininlieverleven@gmail.com of GSM 0472 298 918 
De Goei Wei
Weidestraat 9
Houthalen- Helchteren
Organisatie: De Goei Wei en Transitie  Limburg vzw
Een vrije bijdrage wordt gewaardeerd.
Na Corona …
Transitie Limburg vzw bleef en blijft actief. Zoals iedere vereniging door dezelfde omstandigheden getroffen was het ook bij ons wat rustiger.Maar iedereen van het bestuur bleef wel in de mate van het mogelijke actief in alle verenigingen die zo goed mogelijk verder werkten. In de Limburgse Klimaatcoalitie werkten we o.a. samen met Grootouders voor het Klimaat, Extinction Rebellion, GreenPeace, de Groene Delle en tal van andere initiatieven die ijveren voor een leefbare wereld. Maar we zijn wel blij dat we ook weer eens een eigen activiteit kunnen opzetten. Verspreid de info gerust in je eigen kringen. Iedereen is welkom op de avond met Steven Vromman.
Tot dan….